Трихологичен център „Лилия“

Център Лилия е първият в България специализиран трихологичен кабинет за многопрофилно лечение на проблеми с кожата на главата и косата!

Трихолозите в кабинета са възпитаници на Руската трихологична школа и основатели на Българска Асоциация Трихология и Българска Академия Трихология. В екипа работят лекар трихолог, клинична лаборатория, дерматолог, ендокринолог-андролог.

В Трихологичен център „Лилия“ ще получите адекватна помощ за намиране на причината на проблема с косата и неговото индивидуално решение. След провеждане на трихологичен преглед и определяне актуалното състояние на косата, вашият лекар-трихолог ще назначи подходяща терапия, с помощта на която да възвърнете самочувствието и красивата коса!

В Трихологичен център „Лилия“ се предлага цялостно решение за всички патологии с кожата на главата, косата, лицето и тялото.

DSD de Luxe

В кабинета се предлага и първата за България трихологична медицинска козметика за коса – DSD de Luxe – която дава цялостно решение за всички проблеми с косопад, оредяване, себорея, себореен дерматит, псориазис и програми за стимулация на косата.

За Трихологичния център

Трихологичен център „Лилия“ е създаден през 2014г. и към момента е единственият профилиран център по трихология, занимаващ се с диагностика и лечение на различни форми на косопад. До 2018 г. Трихологичният център участва със свои представители в различни международни събития като Световен Конгрес по Трихология в Грузия през 2016 г., Европейски Конгрес по Трихология в Болония 2018, както и множество събития и обучения, провеждани в Санкт Петербург и Москва от Руската Асоциация Трихология.

Запишете час за диагностика сега!

Телефон: 0885 744 596

Email: office.liyapharm@gmail.com

Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Вежен 12А, ет.1