liliya700_6844

Лиляна Арсова,

Собственик Естетически център Лилия

 

“Естетически център Лилия” е тясно специализиран в областта на ТРИХОЛОГИЯТА: Медицинска диагностика и лечение на проблеми с косата и кожата.

В екипа имаме Лекар-трихолог и мед.козметолог-трихолог. Нашите специалисти са възпитаници на Руската трихологична школа.  Членове сме на Съюза на Трихолозите на Русия. 

Екипа на “Естетически център Лилия” работи с европейския стандарт за трихоскопска диагностика: TRICHOSCIENCE PRO. Това е комбинация от оптика и софтуер, който осигурява най-високо професионално ниво на диагностика. Нашите специалисти не просто работят с тази апаратура, те са сертифицирани за това.  Имат МАСТЕР КЛАС за изпълнение на ФОТОТРИХОГРАМА, сертифициран от Съюза на трихолозите на Санкт Петербург.

„Ние разбираме, че загубата на коса и проблемите с кожата на главата могат да бъдат травматични и да причинят силно страдание и липса на самочувствие. Това от своя страна влияе върху цялостното здраве и настроение на пациента. Здравата коса и кожа говорят за здраве на целия организъм. Естетически център Лилия предлага услуга, която обхваща медицинска, лабораторна и трихологична диагностика и лечение на проблеми, свързани с кожата на главата и здравето на косата. Ние сме посветени в грижата за вашето здраве отвътре и отвън и лекуваме загубата на коса за да остане тя в миналото.” Liya Pharm Ltd.

Мисия – “Да открием причината за проблема за да постигнем трайни резултати. Здраве отвътре и красиви кожа и коса отвън”.

Страст – “Да правим клиентите си щастливи с персонализиран подход и експертна услуга”.

Когато става дума за косопад и оредяване, най-важно е да се знае, че всеки човек е уникален и предизвикателство за Нас. Безценно е да знаеш от какво страдаш, и че някой се интересува наистина от теб и иска да ти помогне. За Нас е най-важен индивидуалният подход, точната диагностика и методологията на лечението за да постигнем сигурни и трайни резултати.

Решението
В „Естетически център Лилия“ ще получите адекватна помощ за определяне причината за косопад и проблемен скалп с лечение в 5 стъпки:

  1. Консултация – задълбочено запознаване с историята на проблема и определяне на желаните цели.
  2. Диагностика – комбинация от трихологичен и лабораторен подход за откриване и определяне на проблема.
  3. Намиране на причината – медицински анализ.
  4. Възстановяване – структурата и функциите на кожата и косата.
  5. Стимулиране растежа на нова коса - индивидуален план за лечение на проблема според причината.

Ако имате съмнения, че страдате от косопад, задължително се обърнете към специалист трихолог!

Запишете час за консултация на тел. 0885 744 596