Picture2

Лиляна Арсова,

Изпълнителен Директор и собственик на Трихологичен център Лилия.


“Трихологичен център Лилия” е първата в България тясно специализирана лекарска практика в областта на ТРИХОЛОГИЯТА: Медицинска диагностика и лечение на проблеми с косата и кожата на главата.

Дейността на кабинета стартира през 2014 година. Специалистите Трихолози са възпитаници на Руската трихологична школа и членове на Съюза на Трихолозите на Санкт Петербург и на International Trichoscopy Society.

Нашата основна идея и цел е да погледнем косата и кожата на главата холистично. Не случайно екипът ни включва лекари с различна медицинска насоченосттрихология, клинична лаборатория, дерматология, ендокринология и андрология - тъй като проявата на различни проблеми с косата са многообразни и мултидисциплинарни.

Здравата коса и кожа говорят за здраве на целия организъм. Трихологичен център Лилия предлага услуга, която обхваща медицинска, лабораторна и трихологична диагностика и лечение на проблеми, свързани с кожата на главата и здравето на косата.

Мисияta ни е да намерим причината за проблема, за да може да изградимцялостен подход на лечение и дългосрочни резултати. Най-често проблема е вътрешен, а косата и кожата на главата са само проявите, които ни показват, че имаме нужда от профилирана помощ.

Ние разбираме, че загубата на коса и проблемите с кожата на главата могат да бъдат травматични и да причинят силно страдание и липса на самочувствие. Това от своя страна влияе върху цялостното здраве и настроение на пациента.

Страст – “Да правим пациентите си щастливи с персонализиран подход и експертна услуга”.

В нашата практика работим с най-високото ниво на медицинско оборудване в областта на трихологията: европейския стандарт за трихоскопска диагностика: TRICHOSCIENCE PRO - комбинация от оптика и софтуер, които осигуряват най-високо професионално ниво на диагностика. Екипа ни е сертифициран за Фототрихограма, от Съюза на трихолозите на Руската федерация.

Много важно е и пациента да разбере и види как изглежда, и какъв е мащаба на проблема с цел ясна количествена представа какво/кога да очаква, като резултат.

Трихоскопската диагностика дава възможност за проследяване на пациентите и обективизиране на постигнатите резултати качествено и количествено.

Нашите специалисти са участници в научната програма и специализираните сертификационни курсове на ежегодни специализирани трихологични конгреси с европейско и  световно значение – еuropean hair research society,  international trichoscopy society.

В „Трихологичен център Лилия“ще получите адекватна помощ за определяне причината за косопад и проблемен скалп с лечение в 5 стъпки:

1.Консултация – задълбочено запознаване с историята на проблема и определяне на желаните цели.

2.Диагностика – комбинация от трихологичен и лабораторен подход за откриване и определяне на проблема.

3.Намиране на причината – медицински анализ.

4.Възстановяване – структурата и функциите на кожата и косата.

5.Стимулиране растежа на нова коса – индивидуален план за лечение на проблема според причината.

Ако имате съмнения, че страдате от косопад, задължително се обърнете към специалист трихолог!

Запишете час за консултация на тел. 0885 744 596